Kiwa Certification is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsverklaringen (=certificeren) voor producten, processen en managementsystemen bij verschillende bedrijven. Het certificeren heeft als doel om de organisatie efficiënter, veiliger, beheersbaar en duurzamer te maken. Het is een manier om risico’s uit te sluiten en vooral de weg naar kwaliteitsverbetering te openen.

HKZ certificaat

Apotheek Het Recept is een nog jong bedrijf en is om die reden nog  niet HKZ-gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. HKZ staat voor Harmonisatie en Kwaliteit in de Zorg.
Het HKZ-Keurmerk betekent dat een organisatie de zaken intern goed op orde heeft, de patiënt centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren en voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg. Doordat wij nog maar net bestaan zijn er geen resultaten te presenteren valt er dus ook nog niets te beoordelen. Ons streven is erop gericht deze certificatie te behalen zodra het mogelijk is.

Continu kwaliteitsproces

Apotheek Het Recept investeert voortdurend in kwaliteit van de zorg. Kwalitatieve en verantwoorde zorg wordt geleverd door het verstrekken van kwalitatief goede producten, een op maat gemaakt zorgaanbod afgestemd met de verschillende zorgverleners, periodiek overleg met verschillende disciplines, bewaking van privacy aspecten en door hoogstaande service. De juiste informatie en een goede begeleiding bij het verstrekken van de medicijnen maakt het de cliënt mogelijk om goed en verantwoord met geneesmiddelen om te gaan. Uiteraard blijven wij ons best doen om onze service- en dienstverlening verder te verbeteren. Heeft u een idee hoe wij dat kunnen bereiken? Laat het ons gerust weten!