Incontinentiemateriaal – 5 hulpmiddelen nader uitgelegd

/
Incontinentiemateriaal is er in verschillende vormen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze incontinentie dragelijk maken en daarmee je levenskwaliteit sterk kunnen verbeteren als je hier last van hebt. Het is daarom best handig om te weten welke producten er allemaal op de markt zijn. In dit blog bespreken we er 5 wat uitgebreider en geven we je algemene informatie over incontinentie.

Hooikoorts symptomen – het verschil met een verkoudheidsvirus en corona

/
Hooikoorts symptomen zijn al sinds mensenheugenis een probleem dat sommigen onder ons ervaren. Sinds het begin van de coronacrisis is de nadruk op verkoudheidsvirussen en hooikoortssymptomen echter explosief toegenomen. Wanneer onze neus licht verstopt is, schieten we al snel in de stress over welk virus we precies te pakken hebben. Voldoende reden dus om eens stil te staan bij verkoudheidsvirussen en het verschil met hooikoorts toe te lichten!

Diabetes behandeling – zo ga je diabetes efficiënt te lijf

/
In de praktijk is het behandelen van diabetes vaak al snel complex. Genoeg reden dus om een beknopt overzicht te geven over de ziekte voor een succesvolle diabetes behandeling.
Baby wil niet slapen

Als je baby niet wil slapen – ontdek meer over de ontwikkeling van je kind

/
Wanneer je baby niet wil slapen zal je niet de eerste zijn die in lichte paniek raakt. Iedereen weet namelijk dat baby’s veel meer slapen dan wij als volwassenen. Als je baby niet doorslaapt denken we daarom al snel dat er iets mis is. Maar is deze zorg eigenlijk wel terecht? En hoe ontwikkelt je kind zich eigenlijk? Want past minder slapen niet gewoon bij een van de ontwikkelingsfasen van je kind? In dit blog staan we er uitgebreid bij stil en ontdek je hoe je het slaapcomfort van je baby kunt verbeteren. Lees dus snel verder!
anticonceptie kopen

Anticonceptie kopen – is anticonceptie gratis of zijn er kosten? De feiten op een rij

/
Anticonceptiemiddelen zijn er in vele vormen en of deze gratis zijn is daarom ook niet met een algemene ja of nee te beantwoorden. Dit hangt af van het conceptiemiddel maar bijvoorbeeld ook je leeftijd. In dit blog staan we daarom graag even stil bij de kosten voor anticonceptie, met in het bijzonder de pil.

Is de pil betrouwbaar? Vaak wel, maar niet altijd. Ontdek hier hoe het zit!

/
Is de pil betrouwbaar? Het is een van de belangrijkste vragen wanneer je overweegt om met de pil te starten. Over het algemeen is het antwoord daarop een volmondige ja. Er zijn echter toch een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat de pil aanzienlijk minder betrouwbaar wordt. In dit blog geven we je graag wat algemene informatie over de pil en staan we stil bij de dingen waardoor deze betrouwbaarheid kan verliezen. Dat is tenslotte wel zo goed om te weten als je optimaal beschermd wilt zijn tegen zwangerschap.