Oeps, mijn medicijnen!

U herkent het vast wel: Oeps! heb ik wel op tijd de juiste medicijnen ingenomen? Niet alleen herkenbaar, maar soms ook gevaarlijk. Met de ‘Medit easy’ loopt u geen risico meer. Alle medicijnen worden speciaal voor u op tijd en datum gesorteerd.

Altijd de juiste medicatie

Neemt u verschillende combinaties medicijnen op verschillende tijden en dagen? Geen probleem meer. Met behulp van het ‘Medit easy’ systeem kunt u altijd op tijd de juiste medicijnen innemen. U kunt dit geheel zelfstandig doen. Alle informatie staat op de zakjes.

Speciaal voor u gesorteerd

De combinaties medicijnen worden hygienisch per inname datum en tijd verpakt. De tijd, datum en type medicijn staat vermeld op de zakjes. Deze zakjes zitten aan elkaar verbonden op datum en tijd gesorteerd. De ‘Medit easy’ rol kan dan eenvoudig in de houder geplaatst worden. U kunt de zakjes op volgorde afscheuren en de juiste medicijnen op de juiste tijd innemen. Simpeler kan niet.

Het kan niet makkelijker

Het ‘Medit easy’ systeem haalt veel zorgen uit handen. Geen aparte doosjes meer, geen denk- en rekenwerk meer, gewoon de ‘Medit easy’ gebruiken en u loopt geen risico meer om uw medicijnen te vergeten.

U kunt zich aanmelden voor ‘Medit easy’ door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmeldformulier Medicatierol (‘Medit easy’)