Wist u dat u in de apotheek ook terecht kunt voor advies bij kleine klachten? Meestal gaan die kwaaltjes vanzelf weer over en hoeft u er niet mee naar de huisarts. Soms kan een (genees)middel het herstel bespoedigen. Onze apothekersassistenten zijn goed opgeleid en kunnen u bij sommige kleine klachten eventueel een (genees)middel aanraden. Wanneer nodig adviseren wij echter om met de klacht naar de huisarts gaan.

Vraag uw apotheek om advies

Veel geneesmiddelen kunt u tegenwoordig zonder recept kopen bij apotheek of drogist. Dit betekent echter niet, dat alles door iedereen veilig te gebruiken is. Sommige geneesmiddelen mogen niet zonder meer samen gebruikt worden. Onze apothekersassistenten kunnen direct nagaan of een middel wel samengaat met eventuele andere geneesmiddelen die u gebruikt. Maar bijvoorbeeld ook voor advies bij gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap of borstvoeding, en over geneesmiddelen voor kinderen bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreid assortiment

Onze apotheek kent een uitgebreid assortiment aan zelfzorg(genees)middelen en hulpmiddelen. Deze zijn ook eenvoudig in de webshop te bestellen. Ga hiervoor naar www.farmadrogist.nl.

Daarnaast is er in de apotheek ook huidverzorgingsproducten van Vichy. La Roche Posay en Eucerin verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder.